Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
13 januari 2019

Duidelijke 5-0 tegen RC Hoeilaart

De wedstrijd tegen ERC Hoeilaart ging gezapig van start. Hoeilaart speelde met veel volk achter de bal en de snelheid van balcirculatie bij ons was iets te traag. Bovendien aarzelde de Hoeilaart spelers niet om onze jongens foutief af te stoppen. Dat kostte hen al snel enkele gele kaarten. We gingen met 0 – 0 rusten, maar toch met het gevoel dat we er wel zouden in slagen om hun muur te slopen.

Kort in de tweede helft werd Jitse het straatje ingestuurd en werd foutief gestuit, penalty en mooi door Jitse binnengetrapt. Kort nadien stond de 2-0 al op het bord toen Cedric Van Malcot de bal hoog tegen de touwen kon knallen.  Toen ERC Hoeilaart ook nog met tien viel wegens dubbele gele kaart, was de wedstrijd wel gespeeld.  Halfweg de tweede helft was er opnieuw een penalty die opnieuw door Jitse werd binnengeknald. Kort voor tijd kon ook Wout Bache zijn goaltje meepakken.  Einduitslag was dus 5-0. 

Volgende week de moeilijke verplaatsing naar HO Veltem. Door het verlies van Tervuren schuiven we nu weer een plaatsje op. Proficiat jongens !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be