Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
16 september 2019

Vreemde match in Grimbergen : 3 – 2 verlies

De wedstrijd in Grimbergen is meestal moeilijk voor ons. De eerste helft kwamen we er helemaal niet aan te pas. De thuisploeg bleek op alle vlakken beter en had kans op kans. Ze lukten 2 doelpunten, telkens na een te passief verdedigen van onze jongens. De enige kans voor KHO was voor Thibeau die op de paal besloot (zie foto). Aan de rust leek de wedstrijd beslist.

De tweede helft probeerden we scherper te spelen en lukten we een aantal mooie aanvallen, die net niet afgerond konden worden.  Een tegenprik daarentegen van Grimbergen, leverde een penalty op, dus wedstrijd leek gespeeld….maar Robert pakte de penalty klemvast. En toen Grimbergen met 10 man veel na dubbel geel, veranderde de wedstrijd van gelaat.  Grimbergen kon geen bal meer vasthouden en we kregen kans op kans. Een 10 tal minuten voor tijd was de gelijkmaker een feit, na een mooi vrijetrap van Nassim en een mooie kopbalgoal van Thomas. 

We roken de winst, want Grimbergen was nergens meer….  spijtig genoeg voor ons zag de ref een penalty in een licht contact en zo moesten we uiteindelijk puntenloos naar huis. We moeten ons wel optrekken aan de goede tweede helft en de vechtlust die we dan op de mat brachten. Zaterdag komt leider Kampenhout op bezoek !! Supporters, allen op post.

Ondertussen dendert ons B-elftal verder op het spoor van het succes. Met een 12 op 15, staat ons jong team op kop in 3de B !! En dat met mooi en goed voetbal, proficiat jongens !!!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be