Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
9 oktober 2019

Zwaar weekend achter de rug....

Het voorbije weekend was een zwaar weekend voor de medewerkers van de club en ook voor de spelers en ouders.

We hadden eerst en vooral het mosselweekend.  Ruim over de 1000 bezoekers konden we verwelkomen. Onze 80 medewerkers hebben zich dan ook stevig moeten inspannen om alles verwerkt te krijgen. Een hartelijk dankwoordje voor deze medewerkers is zeker op zijn plaats. 

Daarnaast hadden we op zondag ook de presentatie van onze jeugdploegen en dit voor een bijna volle tribune.... Onze U6 en U7 spelertjes konden mee oplopen en zo het zeker meegenieten van de ambiance.

Iedereen leek zich te kunnen vergenoegen op een mooie thuisoverwinning van ons A-elftal (2-0 aan de rust), maar toch ging het nog fout naar het einde van de match toe met uiteindelijk een 2-3 verlies tegen Hoegaarden tot gevolg - ondanks dat we ons duidelijk sterker toonden dan de bezoekers, maar in voetbal tellen enkel de doelpunten. Door dit verlies, moeten we de rol met de kopgroep nu lossen en worden de komende matchen cruciaal om toch vooraan mee te kunnen draaien.

Zaterdagavond kon ons B-elftal kon zelfs met nog meer jongeren dan de weken voordien in het team toch winnen bij KV Tremelo. Proficiat jongens.

Zeker ook een dankwoord voor al onze spelers en ouders die de moeite gedaan hebben om naar ons mosselfeest en de jeugddag te komen. Dit is zeer belangrijk voor onze club.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven