Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
24 mei 2020

De KHO Blijf-In-Uw-Kot BBQ

Beste spelers, ouders en sympathisanten van KHO Bierbeek, 

We bevinden ons nog altijd in ongeziene omstandigheden. Het voetbalseizoen is op een vreemde manier ten einde gekomen. Spelers, trainers en vrijwilligers hebben het allemaal moeilijk. De hele KHO Bierbeek gemeenschap verkeert in een onzekere situatie. Wanneer gaan we terug normaal kunnen trainen? Gaan we binnenkort terug tornooien kunnen organiseren? Hoe gaat het komende seizoen eruit zien? Ook als club zelf worden wij getroffen. Hoewel sommige uitgaven zijn weggevallen de voorbije maanden, vallen er toch vooral heel veel inkomsten weg. De kantine is gesloten, de restaurantdagen zijn niet kunnen doorgaan en ons nationaal U11-tornooi, de Jartazi Cup, is weggevallen. Om deze verliezen voor een stuk te kunnen compenseren, zijn wij op zoek gegaan naar alternatieve inkomstenbronnen. Wij kozen voor een formule waarvan we hopen dat ze voor iedereen aantrekkelijk is. 

Wij stellen u graag onze BBQ-Take-Away actie voor. 

Hoe werkt het? U stelt zelf uw pakket samen met uw vleeskeuze, extra's en wijnen. Wij zorgen voor de bestelling en u kan het pakket komen afhalen op de club op vooraf bepaalde momenten, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. U kan kiezen tussen heerlijke stukken vlees, home-made salades en lekkere wijnen. Ideaal voor een blijf-in-uw-kot-BBQ en tegelijkertijd steunt u hiermee onze club. Indien het weer niet wil meewerken, kunt u alles perfect invriezen. Deze actie kunnen we realiseren dankzij de samenwerking met onze partner Delhaize Lovenjoel.

U kunt hier het bestelformulier downloaden. Open het in Microsoft Excel en vul uw contactgegevens, de hoeveelheden en het afhaalmoment in. De instructies voor de betaling zijn ook vermeld in het bestand. Mail ons het ingevulde formulier terug op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij verwachten het bestelformulier terug voor 31 mei om uw bestelling af te halen op zaterdag 6 juni ofwel kan u bestellen tot 7 juni om af te halen op zaterdag 13 juni. U krijgt van ons bericht wanneer u de bestelling kan komen afhalen. 

Wij hopen heel veel bestellingen te mogen ontvangen. 

Alvast bedankt voor uw steun en smakelijk! 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven