Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
16 september 2020

KHO Bierbeek mosselfeest 2-3-4 oktober : met reservatie

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober houden we traditiegetrouw ons jaarlijks mosselweekend. Ook dit jaar hopen we je te kunnen verwelkomen in onze grote kantine voor een lekkere portie verse Zeeuwse mosselen! Omwille van het aanslepende Corona-virus zullen er echter wel enkele extra maatregelen van toepassing zijn.

We zorgen alvast voor voldoende afstand tussen de tafels maar zijn eveneens verplicht om met reservaties te werken. Zo kan je op verschillende vaste tijdsblokken een tafel van 1 tot 8 personen reserveren. We vragen uitdrukkelijk om deze tijdsblokken te respecteren. Dit wil zeggen dat de tafel vrij moet zijn op het einduur, hetgeen ons de mogelijkheid geeft om alles goed te ontsmetten voor de volgende shift.

Het is dus verplicht om je tafel op voorhand te boeken. Je kan niet naar het mosselweekend komen zonder vooraf te reserveren.

We hopen op jullie begrip en steun en kijken er alvast naar uit om jullie in alle veiligheid te ontvangen op ons mosselweekend.

Vergeet niet dat iedere jeugdspeler recht heeft op een korting van 20 euro die gebruikt kan worden tijdens het mosselweekend.

Je kan reserveren via de link die je lager op deze site vindt.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven