Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
1 mei 2021

Werken in aantocht : KHO Bierbeek onbereikbaar per wagen

Vanaf maandag 3 mei wordt er gewerkt aan de bovenparking (parking 2) bij de borre, vlakbij onze terreinen. Dit brengt heel wat met zich mee. Zo wordt de Wijnenberg afgesloten voor alle verkeer.
Fietsers kunnen de club nog bereiken vanuit de Hoogstraat of vanuit de Speelpleinstraat langs de doorgang achter de sporthal.
Je wagen parkeren doe je op de grote parking aan het gemeentehuis. En ook het afzetten of ophalen van spelers zal daar moeten gebeuren. Je zal immers de Wijnenberg niet kunnen oprijden. In het stukje Speelpleinstraat tussen het gemeentehuis en de Bevekomsestraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten. Let daar goed op voor tegenliggers!
Kom je met de bus, hou dan rekening met het volgende. De halte van De Lijn in de Speelpleinstraat wordt tijdelijk geschrapt. De eindhalte wordt de halte Bierbeek Gareelmaker in de Hoogstraat.
Het belooft druk te worden op de piekmomenten: neem zoveel mogelijk de fiets of kom te voet. Als je toch met de wagen komt, wees dan voorzichtig en hoffelijk!
Deze werken zullen vermoedelijk duren tot het bouwverlof in de tweede week van juli.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven