Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
3 september 2021

Mosselfeest op 1-2-3 oktober 2021

Beste speler, beste ouder, beste medewerker, beste sympathisant van KHO Bierbeek,

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober houden we traditiegetrouw onze jaarlijkse Mosseldagen. Ook dit jaar hopen we je te kunnen verwelkomen in onze grote kantine voor een lekkere portie verse Zeeuwse mosselen of voor een ander smaakvol alternatief!

Op zaterdag en zondag werken we uitsluitend op reservatie, op vrijdag werken we zonder reservatie en is er dus vrije toegang.

Wil je op zaterdag of zondag komen, dan moet je dus een tafel reserveren. Dat doe je door op de button hieronder te klikken. Je krijgt dan een formulier op je scherm waarin je alle gegevens kan invullen. Eerst kies je het tijdstip, daarna het aantal personen en uiteindelijk vragen we je ook al je keuze van de gerechten door te geven. Nadat je op "Verzenden" hebt geklikt, zal je van ons een bevestigingsmail ontvangen en vragen we je om al op voorhand via overschrijving te betalen.

We kijken er alvast naar uit om je in de beste omstandigheden te ontvangen op onze Mosseldagen!

Vergeet niet dat iedere speler die lidgeld heeft betaald, recht heeft op een korting van 10 euro die gebruikt kan worden tijdens de Mosseldagen.

Klik op de LINK hieronder om je tafel te boeken!

 Mosseldagen KHO Bierbeek (google.com)

KHO MOSSELFEEST 2021 :

 1, 2  &   3    oktober

 

Hier reserveren