Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
21 september 2019

Mededeling

Tot mijn spijt moeten we meedelen dat Jan Saenen eerder deze week zijn ontslag heeft aangeboden als jeugdvoorzitter. Jan kan deze belangrijke functie in de club niet meer combineren met zijn drukke professionele bezigheden, waarvoor alle begrip.

Ik heb Jan 2 jaar geleden gevraagd om de functie van Jeugdvoorzitter waar te nemen en Jan heeft dit de afgelopen seizoenen vol overtuiging en met veel enthousiasme gedaan. Hij heeft onder andere meer structuur gebracht in de jeugdwerking, een volledig trainerscorps aangesteld, nieuwe mensen bij het jeugdbestuur betrokken, een nieuwe TVJO aangesteld, een betere communicatie opgezet en een nieuw verloningssysteem op punt gezet voor onze jeugdtrainers. Dit zijn slechts een paar van de dingen die hij voor de club heeft verwezenlijkt en ik vergeet er zeker nog een aantal, waaronder de quiz bijvoorbeeld.

Ik wil Jan in naam van het bestuur en de ganse club van harte bedanken voor het geleverde werk van de afgelopen seizoenen. Jan zal blijven zetelen in het jeugdcomité en zal onze club nog helpen als vrijwilliger in de kantine en bij evenementen. Bedankt Jan!

Bijgevolg is de functie van Jeugdvoorzitter vacant en kan iedereen die zich kandidaat wil stellen bij mij terecht voor een vrijblijvend gesprek.

Marc Meeus

Voorzitter

KHO Bierbeek

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven