Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
13 augustus 2020

Bijgewerkte situatie afleveringen kledij (aangevuld)

Alle pakketten, zowel basis als extra, die besteld geweest zijn voor einde juli, zijn nu ter beschikking op de club (voor zover het materiaal ter beschikking is uiteraard, zo ontbreken er bvb winterjassen maat S en kousen maat 39-42 en 43-47). Ook de ballen voor U6 tem U13 ontbreken nog, wat verwachten die relatief spoedig binnen te krijgen.

De nog beschikbare pakketten (veruit de meeste pakketten zijn immers al afgeleverd) kunnen afgehaald worden op dinsdag-woensdag-donderdag & vrijdag telkens tussen 18u30 en 19u00.

Ook wie geen bestelling basis of extra geplaatst heeft, kan vanaf dinsdag 18/8 zijn basispakket afhalen. Dat moet niet ter plekke betaald worden uiteraard, vermits het in het reeds betaalde lidgeld zit.

Betreden van de KHO site vereist mondmasker en ook de regels van afstand & looprichting, dienen gerespecteerd te worden uiteraard. De persoon die het kledijlokaal bemant, zal de bezoekers ontvangen aan de inkom van de gang en dan individueel verder helpen.

Eventuele omwisselingen qua maat zijn op dit moment nog niet mogelijk, maar kunnen later gebeuren indien nodig (indien het kledingstuk ongebruikt is en het kaartje er nog aan hangt en indien er geen voornaam op gedrukt is uiteraard). In voorkomend geval verwachten we het kledij-element terug in een plastiek zakje (dat dan een tijdje in quarantaine geplaatst kan worden).

Het materiaal dat niet in het basispakket zit, kan ter plaatse gekocht worden (of besteld indien niet in voorraad). Het gaat dan om sweater, winterjassen & KW's voornamelijk. Betaling is dan wel ofwel cash ofwel via Payconiq.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven