Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
11 oktober 2020

Groene voetbal kledij gevonden

We herinneren er graag onze spelers en ouders aan dat het meer dan aangewezen is om de kledij-elementen van zoonlief of dochterlief te markeren. Dit kan door achteraan in het lintje de naam te schrijven of er een naamlabel dat je kan kopen in bepaalde winkels erin te naaien of plakken of strijken.

We zien immers dat bij de verloren voorwerpen meer dan de helft NIET gemarkeerd zijn. Als de kledingstukken gemarkeerd zijn, is de kans om het kledij-element terug te vinden indien het werd verloren (of per ongeluk door iemand anders meegenomen), aanzienlijk groter. De doos met verloren voorwerpen bevindt zich vooraan in de gang van de nieuwe kleedkamers.

We willen ook nog eens benadrukken dat op wedstrijddagen ENKEL de nieuwe trainingsvesten mogen en moeten gebruikt worden. Dat zijn we verplicht aan onze nieuwe sponsors BOFROST, DELOITTE CONSULTING & GARAGE VAN OVERSTEYNS.  Dus de oude trainingsvesten mogen NIET gebruikt worden op wedstrijddagen, wel uiteraard op trainingsdagen.

Er mogen op wedstrijddagen ook geen niet-KHO regenjasjes of winterjassen gebruikt worden. Enkel de Jartazi kledij met KHO logo mogen dan worden gebruikt. Onze trainers zullen hier op toezien.

 

 

                     KHO MOSSELWEEKEND 2-3-4 OKTOBER 2020

Hier inschrijven