Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
25 oktober 2020

Vertrouwenspersoon bij KHO Bierbeek

Wij herinneren er graag al onze spelers aan dat KHO Bierbeek ondersteuning krijgt van een vertrouwenspersoon: Gunther Janssens. Gunther is binnen onze club het aanspreekpunt voor alle persoonlijke problemen van spelers, ouders of medewerkers die een verband hebben met de functionering in clubverband. Je kan Gunther telefonisch of per mail bereiken via 0473/919125 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Het spreekt vanzelf dat alle klachten die geuit worden, gegarandeerd in alle discretie en vertrouwen worden behandeld.
De ombudsdienst fungeert als luisterend oor voor persoonlijke problemen van ouders, spelers en medewerkers, waarmee men niet naar de trainers of bestuursleden kan of wil stappen of waar onze speler het gevoel heeft van niet serieus te zijn genomen. Persoonlijke problemen van financiële of familiale aard, problemen op studievlak of de combinatie voetbal / studies, druggebruik, racisme, pestgedrag, alle vormen van grensoverschrijdend gedrag of intimidatie, kan je bij Gunther melden.
Voor situaties van druggebruik en/of verkoop kan de club beroep doen op iemand die daar dagdagelijks mee bezig is in zijn professionele omgeving. Deze persoon blijft liever anoniem, maar kan ten allen tijde ingeschakeld worden door de club indien nodig.
Voor elk probleem is er een gepaste oplossing. Wacht dus niet met melden van je probleem.
KHO Bierbeek houdt zich ten allen tijde aan de kernwaarden die centraal staan in het beleid van zijn jeugdwerking en garandeert dan ook dat problemen die onze jeugdspelers kunnen ervaren met de nodige aandacht op een serieuze manier zullen behandeld en zo goed als mogelijk opgelost worden.
Belangrijk: er gebeurt helemaal niets zonder dat de ouders ervan op de hoogte zijn. Zij zijn de eersten waarmee, na een melding, contact wordt opgenomen.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven