Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
1 mei 2021

KHO ondergaat succesvolle audit Double Pass in voorjaar 2021

In het voorjaar 2021 (februari, maart) had KHO een audit door de firma Double Pass. 

Hierbij wordt de ganse infrastructuur en werking van de club in detail doorgelicht.  Dergelijke audit wordt uitgevoerd op basis van een gedetailleerd dossier door de club voorbereid (hier kruipen vele tientallen werkuren in trouwens), gesprekken met trainers, jeugdverantwoordelijken en club directieleden, praktijkopvolgen van een aantal trainingen en wedstrijden. Ook de resultaten van een enquete naar onze jeugdspelers en/of ouders werden in aanmerking genomen.  De belangrijkste punten die worden doorgelicht, betreffen de kwalificaties van de trainers, het opleidingsplan en de coherente toepassing hiervan, de toegepaste pedagogische richtlijnen, de communicatie, de medische begeleiding, de scouting en de doorstroming, ...

Alhoewel door de Corona beperkingen de audit niet helemaal volledig is, hebben we bericht gekregen dat we zeker onze 3 sterren, zoals we die 3 jaar geleden hebben behaald, zullen behouden.

Dit betekent dat we voor de volgende 3 seizoen opnieuw aan de basisvoorwaarden voldoen om onze jeugdteams te kunnen inschrijven in de InterProvinciale competities.

Alvast een proficiat aan de jeugdverantwoordelijken en de trainers !! 

 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven