Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
9 september 2021

Hoe kan je KHO Bierbeek kledij aankopen ?

We stellen met genoegen vast dat onze jeugdspelers net zoals de seniorteams meer en meer in de standaard uitrusting trainingsessies volgen en niet enkel op wedstrijddagen -  dit geeft effectief een mooi cachet aan onze trainingen.... Als je bijkomende standaard kledij wenst aan te schaffen, heb je voortaan twee mogelijkheden :

1) ofwel kom je langs in ons kledijlokaal op een van de volgende dagen :

  • maandag tussen 20u00 en 20u30
  • woensdag tussen 18u30 en 19u00
  • donderdag tussen 18u30 en 19u00

In ons kledijlokaal kan je ter plaatse (enkel) de basis elementen (trainingspak, Tshirt, Short, sweater, regenjas, winterjas) passen en aankopen, voor zover jouw maat in voorraad is uiteraard. Ook kousen en ballen zijn beschikbaar. We verwachten wel dat je ofwel cash ofwel via payconiq betaalt.

2) ofwel ga je deze elementen aankopen op onze webshop.

Onze Fanshop vind je via de KHO site www.khobierbeek.be, waar je kan klikken op SHOP. Zo kom je terecht op de KHO Bierbeek fanshop op Jartazi.com.

Op de site kan je naast hierboven vermelde basis elementen ook een aantal andere zaken bestellen aan goede kortingen, zoals underwear, drinkbussen, hoody, sportsjacket,  .... Ga zeker eens een kijkje nemen.

Bovendien bieden we nu ook de speciale 'Cotton Line ' aan. Deze bevat drie types van kledij elementen (Tshirt, Sweater met kap, Sweater zonder kap - telkens in twee kleuren, nl. grijs en donkerblauw) met een specifieke KHO design gebaseerd op ons stamnummer 3889. Het gaat hier om vrijetijdskledij met sportieve look, te dragen buiten de wedstrijdcontext (vallen buiten de dresscode van de club).

 We zijn ervan overtuigd dat deze elementen in de smaak zullen vallen voor spelers en ouders ! Het kan bovendien ook een mooi geschenk vormen voor wie dan ook....

 

KHO MOSSELFEEST 2021 :

 1, 2  &   3    oktober

 

Hier reserveren