Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
3 september 2018

Afspraken m.b.t. toegang competitiewedstrijden jeugd

De competitie voor onze jeugdploegen is nu ook van start gegaan. KHO Bierbeek hanteert de volgende afspraken wat betreft toegangstickets die verkocht worden aan de ingang of via een rondgang.

Toegang voor spelers, afgevaardigden, vaste medewerkers en trainers is uiteraard gratis. Toegang voor andere personen is betalend vanaf 16 jaar.

Iedere jeugdspeler die lidgeld betaald heeft, heeft recentelijk een envelop ontvangen waarin 2 gratis abonnementen zitten. Deze kunnen gebruikt worden om gratis toegang te krijgen tijdens de competitiewedstrijden. Een van deze kaarten is enkel geldig voor de jeugdwedstrijden. De andere kaart is geldig voor de jeugdwedstrijden EN voor de eerte elftallen (A en B). Kaarten mogen enkel gebruikt worden voor de ouders, grootouders of oudere broers/zussen van de speler. Dus in andere woorden, per speler is er één ouder die gratis naar A en B elftal kan komen zien, maar beide ouders kunnen gratis naar de jeugd competie wedstrijden komen.

Uiteraard is het zo dat je de betrokken kaart bij je moet hebben en dus aan de kassa of de persoon die de rondgang maakt, moet kunnen tonen. Als je de kaart niet bij je hebt, rekenen we er wel op dat je de kleine toegangsprijs betaalt.

Mogelijk hebben de spelers die recentelijk zijn aangesloten nog geen kaartjes ontvangen; meld dat dan even aan de kassa, dan wordt er wel rekening mee gehouden.

We hopen dan ook vele personen tijdens de matchdagen rond onze velden te kunnen verwelkomen.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven