Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
18 september 2018

Zaterdag 22/9 jeugdvoorstelling !!

Zaterdag e.k. presenteert de jeugdwerking van KHO Bierbeek zichzelf aan al de supporters en dit als prelude van de wedstrijd KHO Bierbeek - HO Veltem.

Alle spelers worden in het nieuwe JARTAZI trainingspak verwacht tegen 19u15 op de betonstrook tussen terrein 1 en terrein 3. Vanaf 19u30 worden al onze jeugdploegen voorgesteld voor de grote tribune. Daarna hopen we dat iedereen blijft supporteren voor ons A-elftal, dat mee aan kop staat in eerste provinciale.  Iedere aanwezige speler krijgt ook een drankje en nog iets.

De spelers U8 en U9 zullen ook het terrein mee oplopen om 20u.

Iedere jeugdspeler heeft 2 toegangskaarten gekregen voor gebruik door ouders of grootouders : eentje dat telt voor de jeugdwedstrijden alleen en eentje dat telt voor A/B elftal. Maar uitzonderlijk geldt de kaart van de jeugdwedstrijden ook voor de toegang tot deze wedstrijd van A elftal.  We rekenen er dan ook op dat jullie eens komen kijken naar ons A elftal en samen zorgen voor een gezellige ambiance rond het veld.

We willen graag nog even aangeven dat alle spelers die NIET naar de pasdagen in mei of augustus zijn geweest, ook hun basispakket kunnen afhalen in het kledijlokaal. De meeste artikelen en maten zijn effectief in voorraad.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven