• Talent
25 november 2018

Duidelijke 3-0 winst tegen FC Borght-Humbeek

Ons A-elftal behaalde gisteren een duidelijke 3-0 winst tegen KFC Borght.

Borght bleef de ganse wedstrijd met veel volk achter de bal en rekende op tegenaanval. Voor ons was het dus geduldig zoeken naar kansen. Rond het halfuur kon Wout Bache de ban breken na een actie van Jarne Balis en het stond verdiend 1-0. Ook na de achterstand bleeft Borght gewoon wachten en KHO had rustig de controle over de wedstrijd. Kort voor de rust kon Jeroen Vanderputte de bal in  de winkelhaak kegelen van op de rand van de zestien, zo stond het 2-0.

Vlak na de rust werd het reeds 3-0 opniieuw via Jeroen Vanderputten die een perfect door Pieterjan Beeken afgelegde bal mooi binnenschoot met binnenkant rechts.

Borght legde zich al vrij snel neer bij een nederlaag en wij konden de rest van de wedstrijd controle houden. Proficiat, jongens, voor deze stabiele prestatie.

Zondag e.k. zal het andere koek zijn Bertem, waar heel wat spelers erop gebrand zullen zijn om KHO Bierbeek te kloppen.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024