Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
7 april 2019

Verlies met 2-0 in Borght-Humbeek

Wedstrijden in Borght staan steeds garant voor een stevig potje strijdvoetbal met veel duels.

Ook nu was het niet anders. In het begin van de wedstrijd probeerden wij te voetballen, maar de verdediging van Borght staat pal en is moeilijk te kloppen. Zelf trappen zij de bal gewoon naar hun pivot spits die doorkopt en zo gevaar creeert. Rond het half uur wilden we achteraan proper uitvoetballen, maar op het oneffen terrein is dat moeilijk en het wordt afgestraft. Een – nul voor de thuisploeg.

Wij probeerden in de tweede helft de bakens te verzetten door ook zelf directer de bal naar voor te knallen en hopen op de tweede bal. Dat is nu wel precies niet het type voetbal dat wij verkiezen, maar nood breekt wet…Twee keer kwamen we wel dicht bij de gelijkmaker, maar de bal wou er niet. Een keer werd een doorgekopte vrijetrap binnengekopt, maar doelpunt op aangeven van de lijnrechter voor off-side afgekeurd.

Kort voor tijd slikten we nog de 2-0.  Toch blijft de eindronde in mogelijk, omdat ook Diest thuis onderuit ging. Nu 2 weekends vrij, daarna nog even er tegenaan met een thuiswedstrijd tegen Bertem en dan waarschijnlijk een beslissende wedstrijd voor deeelname aan de eindrond in  Liedekerke.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be