• Ontspanning
  • Talent
8 december 2019

KFC Diest wint met 0-3 op KHO

Voor een grote publieke belangstelling (een kleine 500 mensen), hadden wij de eerste grote kans via Jorn Resczcynsky, maar hun keeper pakte de bal.  Diest was beter aan de bal dan wij en zeker na het uitvallen van Michiel Devyver hadden we het moeilijk met hun aanvallende acties. Het werd dan ook niet onlogisch 0-1 halfweg de eerste helft. Veel kon KHO hier niet tegen stellen, Diest bleef de betere ploeg.

Kort na de rust werd het dan 0-2 via Vergauwen.  Daarna hadden we enkele kansen om eventueel de aansluitingstreffer te scoren en misschien de escape act van vorig seizoen in Diest over te doen….  Maar toen het 0-3 werd na eerst een mooie redding van Robert, maar de afgeblokte bal viel op het hoofd van speler van Diest, was de match over.

Een eerredder hadden we wel verdiend, maar een kopbal van Thomas van dichtbij werd toch door hun keeper gepareerd.

Toch proficiat jongens met jullie inzet. Zaterdag moeten we winnen op Melsbroek om de kopploegen in zicht te houden… We hopen dan wel Jeroen Vantricht en Jitse Dupont recupereren en mogelijk ook Cedric Vanmalcot.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024