• Ontspanning
  • Talent
17 februari 2019

Mooie 4-1 zege tegen SC Aarschot

De wedstrijd tegen SC Aarschot ging tegen hoog tempo van start en reeds na 2 minuten kon Thomas een hoekschop mooi binnenknikken. Zo begonnen we feitelijk met een 1-0 voorsprong aan de match, wat ons toeliet om een meer afwachtende houding aan te nemen. Niet dat ze veel echte kansen konden halen, maar er waren toch wel enkele brandende fases voor het doel van Robert, maar we haalden toch de rust met die 1-0.

Na een kwartier in de tweede helft lukten we de 2-0 toen Jarne op de rechterflank zijn mannetje passeerde en mooi kon terugleggen naar Thibeau Degeest die de bal binnenstak.

Aarschot probeerde het tij te keren, maar ze kwamen amper tot kansen. Integendeel aan de overkant werden onze aanvallen gevaarlijker en gevaarlijker, via een scherpe Wout Bache die dan ook de match kon beslissen. Er was wel nog tien minuten voor tijd een tegendoelpunt, maar al snel werd het 4-1 toen Wout een teruggelegde bal van PJ Beeken mooi overhoeks kon binnenknallen.

Belangrijke driepunter in afwachting van ons bezoek aan Diest komende zaterdag.

We hoorden ook dat ons B-elftal een 1-1 kon halen bij de leider Vossem.

Dus jongens van A en B ploeg :proficiat !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024