Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
2 december 2018

Ruim verdiende 1-2 winst op VC Bertem-Leefdaal

Op een natte en winderige zondagnamiddag aantreden op het kleine kunstgrasveld op Bertem-Leefdaal is nooit een gemakkelijke opgave.  Zeker met een aantal Bertem spelers met een Bierbeek verleden, is een derbysfeer nooit ver af... Deze keer was Bertem wel duidelijk verzwakt door de afwezigheid van Brusk ER en hun spits Jorn REDZYNSKI.

Het eerste deel van de wedstrijd verliep redelijk gelijkopgaand met toch wel wat slordigheden aan beide kanten. Geleidelijk kwam KHO wel meer tot zijn spel en via een aantal mooi aanvallen hadden we enkele kansen. Er was o.a. een bal tegen de paal... Toch was het Bertem dat op voorsprong kwam (precies op de faze van de foto). 

Daarna kwam KHO meer en meer in het spel en via een schitterende doorsteekpass van Jeroen Vanderputte naar Jonas Deschacht die overhoeks binnenknalde voor de 1-1.  Kort nadien was het al 1-2 toen na geharrewar Pieterjan Beeken de bal over de lijn kon duwen. Deze meer dan verdiende voorsprong was dan ook de ruststand.

De tweede helft probeerde Bertem wat meer naar voor te spelen en dat resulteerde wel in een aantal gevaarlijke standjes, waaronder een bal tegen de lat. Thomas en Kobe hadden achteraan hun handen vol. Onze aanvallers lukten er niet al te goed in om de bal bij te houden en zo kwamen we moeilijk weg uit onze verdediging.

We hielden wel stand en zo namen we de puntjes mee naar Bierbeek. Door het verlies van Diest, naderen we opnieuw tot 3 punten van de koppositie. Zaterdag ontvangen we de tweede van de stand, Liedekerke.

Zaterdagavond lukte ons B elftal ook een 1-0 winst tegen Eizer en blijft zo volop in koers voor het behoud.

Proficiat jongens !!

 

 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven