Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
6 januari 2019

Knappe start voor A en B ploeg

Behoorlijk wat Bierbeek supporters zondagnamiddag in Sterrebeek. Onder leiding van het trainersduo Alain Balis en Lars Lambert, namen we onmiddellijk de match in handen. Geduldig werd gezocht naar openingen doorheen de afweergordel van de jonge Sterrebeek garde.

Er was een goede kans voor Cedric Van Malcot, maar die stuitte op de thuis doelman.  Ons overwicht werd dan rond het half uur toch beloond doen Jitse Dupont kon scoren na een perfect door Wout afgelegde bal.  De thuisploeg probeerde wel druk te zetten op onze jongens, maar er was toch een duidelijk meesterschap voor KHO.  Toch moest Robert enkele ballen pakken en deed dan dan ook secuur.

Kort na de start van de tweede helft, kon Jitse de geruststellende 2-0 scoren via een droge knal vanaf rand penaltygebied (zie foto). We lieten dan de bal wat meer aan Sterrebeek, maar tot kansen kwamen ze niet. En toen Jitse zijn hattrick volmaakte toen hij het straatje werd ingestuurd en knap onder de keeper afwerkte, was de match gespeeld. Sterrebeek gaf zich gewonnen en we konden de match met een clean sheet uitspelen.

Proficiat jongens. Na het verlies van Linden en Liedekerke, zijn we weer volledig back in business. Zaterdag thuismatch tegen Hoeilaart om 20u, supporters allen op post !!

Zaterdag had ook ons B-elftal thuis gewonnen met 5-2 tegen Tempo Overijse B.  De uitslag geeft niet echt weer dat het toch een moeilijke match was. Ondanks ons technisch overwicht, kwamen we twee keer achter. Mooie doelpunten van Arthur Colle, Jarni en 2x Willem Meurrens, zorgden toch voor de belangrijke 3 punter.  Spijtig genoeg viel Thijs Vercruysse halfweg de eerste helft uit na een trap op de enkel met vermoedelijk een zware kwetsuur tot gevolg. We wensen Thijs zeker een spoedig herstel.

Dus globaal heeft ons A en B elftal een goede start na de winterstop gemaakt...doe zo verder...

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven