Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
30 april 2019

Met de autobus naar Liedekerke

Zondag om 15u speelt KHO Bierbeek de topper op Liedekerke met als inzet een plaatsje in de eindronde voor promotie.

Onze supporters kunnen mee voor de prijs van 10 Euro.  Vertrek aan de club om 12u15 stipt.

Liederke heeft ter gelegenheid van deze wedstrijd ook een benefiet actie voor een meisje van ter plaatse.  Zij zullen een wagen verloten op deze laatste speeldag. Toen het noodlottig nieuws over Tara (zie link) https://hartvoortara.be/ doorsijpelde binnen de club werd besloten om de opbrengst te schenken aan de vzw ‘hart voor Tara’.

Tara, 33 jaar en mama van twee, werd in de kerstperiode van 2018 het slachtoffer van de vleesetende bacterie. Ze overleefde het, wat volgens de dokters een mirakel was, maar het verdict is zwaar. Zowel haar beide benen (tot halverwege boven de knie), als beide handen (tot halverwege de onderarmen) moesten geamputeerd worden. Het kostenplaatje is immens: de (elektrische) prothesen/rolstoel, andere benodigde hulpmiddelen, ziekenhuis- en renovatiekosten,… Daarom zijn wij de vzw Hart voor Tara gestart, om haar en haar gezin een financiële duw in de rug te geven. Help jij ons ook? Lees meer over Tara en wat haar is overkomen, over hoe jij je steentje kan bijdragen en hoe je ons kan contacteren. Wij hopen op jouw warm hart en danken je alvast!

Hierbij de link waar U de nodige info en het reglement kan vinden : http://www.vkliedekerke.be/allenieuws.html#tombola

Aan elk lot is er een afscheurstrook waarop naam en telnr moet genoteerd worden. Er zal een apart loket zijn waar de loten kunnen aangekocht worden strookje moet dan zelf ingevuld worden door de koper en in een bus gedeponeerd worden. De prijs voor een lot bedraagt € 5 en op vertoon van 2 loten is de toegang tot de wedstrijd gratis.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven