Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
22 september 2019

Billijk gelijkspel tegen leider SK Kampenhout

Goede wedstrijd gisteren van onze jongens tegen het sterke Kampenhout. We waren kort bij de winst, wat ons helemaal vooraan in de rangschikking zou hebben gelanceerd. Nu moeten we het wel doen met slechts 1 puntje. Toch is dat de correcte weergave van deze wedstrijd, op hoog niveau en met wisselende kansen.

In het begin van de wedstrijd was Kampenhout iets meer bij de bal, maar wij kwamen toch ook regelmatig aan kansen. En toen halfweg de eerste helft Nassim Miri de 1-0 binnenknalde van buiten de rechthoek, zag het er goed uit.  Kampenhout probeerde over te nemen, maar kwam ook maar aan beperkte aantal kansjes.

In de tweede helft gingen de bezoekers verder op zoek naar de de gelijkmaker. Uiteindelijk kwam die er ook. Maar Bierbeek reageerde goed en op een ver gedragen voorzet van aan de kornervlag, kon Thomas de 2-1 binnenkoppen. Van toen af aan was het verdedigen geblazen voor ons. Een 6-tal minuten voor tijd kopte de grote bezoekende spits een flankvoorzet mooi tegenvoets binnen. 

Daarnaast was er nog een grote kans voor ons, maar ook nog enkele voor Kampenhout. Dus globaal moeten we tevreden zijn met dit gelijkspel, ook al waren we korter bij de winst. Proficiat jongens.

Bedankt ook aan onze U10 spelers die mee konden oplopen en zo het wedstrijdbegin meer kleur gaven.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven