Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
29 september 2019

Verdiende 0-1 bij Rhodienne

Reeds na 2 minuten raakte Thomas de lat, dus hadden we er wel goede hoop in.  De rest van de eerste helft was niet al te goed. Het was niet eenvoudig voetballen met de wind en tot veel voldragen aanvallen kwamen we niet. Integendeel toen we een penalty tegen kregen, zag het er niet goed uit. Gelukkig trapte de thuisspeler naast. 

De tweede helft van onze jongens was beter en vooral naar het einde toe konden we meer tempo maken. Ook enkele vervangingen  brachten meer vuur, zodat we toch enkele kansen hadden  De beste kans was een strafschop, maar de trap van Thomas werd door de thuisdoelie gered (zie foto). Even zag het er slecht uit, toen Tom Christiaens met een tweede geel naar de kant moest.  Rhodienne hoopte dan op meer, wat ons wat extra ruimte gaf.  De ingevallen Cedric Van Malcot, die met het B-elftal al een 8tal doelpunten scoorde dit seizoen, bracht na een mistasten in de verdediging KHO 0-1 voor toen hij mooi naar binnen kwam en in de winkelhaak besloot. 

Moeizame, maar zeer belangrijke winst voor onze jongens, vermits we hiermee toch aansluiting houden met de groep die de leider Kampenhout achtervolgt. Komende zondag om 16u gaan we er vol tegenaan tegen Hoegaarden en dit onder het oog van 500 supporters, want het is onze jaarlijkse jeugddag.

Wat betreft de kwetsuurlast inzake onze A-kern, was het een minder goed weekend.... naast de onbeschikbare Jeroen Vanderputten en PJ Beeken, vielen die weekend ook Nicolas Lauwens en Jarne Balis uit met kwetsuren. 

 

 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven