Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
11 november 2019

Mooie 3-1 winst tegen SC Aarschot

Zaterdagavond hadden we een grote publiekstoeloop in ons stadion voor het bezoek van SC Aarschot.  Zij hebben een aantal ervaren spelers in hun rangen met vooral Kevin Vandenbergh en een aantal spelers uit de ploeg van Wijgmaal, dus het kondigde zich aan als een moeilijke match.

En tot overmaat van ramp kwamen we na 15 seconden (!!) al 0 - 1 achter.

Toch namen we de match goed in handen en al snel konden we de 1 - 1 maken via een steal van de snelle Cedric Van Malcot die het ook enig mooi afwerkte.

Vlak voor rust lukten we zelfs de 2 - 1 toen Nassim Miri enig mooi onze spits Thomas Lauwens in het straatje kon sturen, Thomas naam deze kans in dank aan zodat we met een positieve flow de kleedkamers konden opzoeken.

Na de rust bleven we ook de betere ploeg en konden we de Aarshot druk goed opvangen.  KHO had ook nog een aantal goede kansen en eentje daarvan kon Thomas Lauwens mooie afronden zodat de 3-1 stand op het scorebord stond.

Toch had Aarschot nog een paar grote kansen op de aansluitingstreffer, maar onze goallie Robert pakte alles, inclusief de penalty.  Ruim verdiende 3-1 winst voor KHO waardoor we de kop nemen van het achtervolgende poleton op de leiders Diest, Kampenhout en Bertem.

Op ROB-TV kan je beelden zien van de wedstrijd.

Komende zondag proberen we in Bertem ook daar iets aan te doen... Proficiat jongens !!

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven