Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
1 december 2019

In het vooruitzicht van topper tegen FC DIEST : alvast 0-4 winst in Liedekerke

De laatste jaren hebben we in Liedekerke maar zelden een goed resultaat neergezet. Vandaar dat we toch met voorzichtige vooruitzichten naar daar gingen.

Van in het begin van de wedstrijd hadden we evenwel het beste van het spel. En al na een 10-tal minuten kon Thomas Lauwens op links vrijgespeeld worden en hij schoot de bal met links in het zijnetje.  Met snelle combinaties sneden we keer op keer doorheen de defensie van Liedekerke.

We waren permanent de beste ploeg met een puike Thibeau Degeest en een permanent dreigende Jorn Reszczynski. We hadden regelmatig een kans en enkel de 0-2 bleef op zich wachten tot op het halfuur die toch eindelijk viel via een sterke Jeroen Vantricht. Een aantal kansen op 0-3 werden nog gemist en zo gingen we rusten met een 0-2.

Na de rust hadden we het een 10-tal minuutjes moeilijk onder de druk van Liedekerke, maar we hielden stand. En toen een hardwerkende Thomas Lauwens zijn 2de van de middag kon scoren, waren de puntjes binnen. Kort voor tijd kon de ingevullen Thibeau Dochez nog de 0-4 scoren.

Puike prestatie van onze jongens en schitterende publiciteit voor de topper van komend weekend tegen FC Diest.

We rekenen op een grote publieke opkomst komende zaterdag, de tribune zal te klein zijn....

 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven