Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
22 december 2019

Naar halve finale Group-S cup na 6-1 winst tegen Crossing Vissenaken

In deze derby tegen Vissenaken was er een behoorlijk aantal toeschouwers. Zij zagen dat KHO de match snel in handen nam en een aantal aanvallen afgevlagd zag voor buitenspel. Toch was het rond het kwartier Vissenaken dat op 0-1 kwam toen Uhlens een lage schuiver van buiten het penaltygebied in de hoek kon plaatsen.

De aanvallen van KHO bleven aanrollen en doelpunten konden niet uitblijven. Op het halfuur stond het al 3-1 via doelpunten via Jarne Balis, Thibeau Degeest en x....

Ook na de rust waren we heer en meester en was het niveau verschil duidelijk op alle vlakken. Uiteindelijk was het 6-1 via doelpunten van Tom Christiaens, Jorn Reszczinsky en x  en hadden we nog enkele schoten op het doelhout.

Dus de halve finale is een feit. Het schijnt dat het tegen Herent zou zijn, maar nog niet duidelijk of het uit of thuis is.

De finale van de beker van Vlaams-Brabant wordt gespeeld in het Bergé stadion in Tienen. Bij winst is er nog de superfinale tegen de winnaar van beker van Waals-Brabant in het RWDM stadion....

Onze spelers hebben nu een welverdiende rustpauze van een 8-tal dagen en hernemen de trainingen eind december, want op 4 januari wacht al de start van de terugronde met een match in Borght !!

 

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven