Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
14 november 2021

Toch een puntje mee uit Aarschot : 0 - 0

Op verplaatsing naar Aarschot is steeds moeilijk, zeker ook nu Aarschot helemaal onderaan staat en de puntjes dringend nodig heeft.

We startten de match met veel druk naar voor en we waren in die beginfase zeker de baas. Er was een schot van Jitse dat rakelings naast suisde en ook nog een kansje voor Naten Kindekens. Jitse moest ook al snel gewisseld worden wegens kwetsuur. Maar een 0-0 aan de rust was niet onlogisch.

De tweede helft ging meer op en af en er waren wat kansen aan beide kanten, vooral via een bedrijvige Gilles en Jordi. Maar bij de afwerking ging het telkens net fout. Ook Aarschot kwam een paar keer dicht bij een treffer, oa via dreiging via de linkerflank van Nassim Miri. Op het einde ging het er wat bitsig aan toe, wat uiteindelijk ook leidde tot wat kaarten en het uitvallen van Thibau Dochez.

Toch uiteindelijk een billijk gelijkspel. Met wat meeval hadden we de winst kunnen meenemen, maar met wat pech hadden we ook kunnen verliezen, dus moeten we tevreden zijn met het puntje. Zeker te vermelden ook het goede werk van Wietse Laermans die meer dan zijn mannetje stond achteraan. Ook de inspanningen van Thomas Hendrickx om zowel naar voren toe steun te verlenen als naar achteren bressen te dichten, verdienen zeker extra lof.

KHO MOSSELFEEST 2021 :

 1, 2  &   3    oktober

 

Hier reserveren