Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
28 november 2021

Mooie 0-1 winst op Hoegaarden

Voor de wedstrijd werd de door ons welbekende Amaury Berckmans door Hoegaarden in de bloemetjes gezet.

Zelf moesten we de wedstrijd starten zonder een aantal basisspelers : Thomas Hendrickx, Jitse Dupont, Kobe Candel, Tom Christiaens, Kenneth Stiers.  Dus gingen we van start met een verjongd elftal met Yoen Termini en Wietse Laeremans in de verdediging en met Dries Nys op de 6-positie. Ook Mehdi Benlouafi was opnieuw van de partij en viel in kort voor tijd.

Wij gingen de wedstrijd van start op basis van een goede organisatie en met als doel niets weg te geven. In het begin kwamen we wel een keer goed weg toen een schot van Michiel Goen de paal raakte. Maar daarna kwamen we meer en meer in het spel en we hadden enkele goede kansen, o.a. via Naten Kindekens en Jordi Schoolmeesters.  De thuiskeeper kon evenwel zijn netten gaaf houden.

Vlak na rust kopte Maxim Spaey een hoekschop mooi in het hoekje en hadden we onze verdiende voorsprong vast. Hoegaarden probeerde nu wel meer het spel te maken en via een dreigende Wout Bache was er af en toe gevaar. Maar onze tegenprikken waren meer en meer gevaarlijk. We vergaten wel de 0-2 te maken, zodat het nog een spannende eindfase werd. Maar we hielden uiteindelijk toch onze 0-1 vast.

Proficiat jongens, met deze moooie collectieve prestatie.

Door deze winst sluiten we opnieuw aan bij het koppeloten. Volgende week gaan we naar de leider SK Kampenhout.

Vermits zaterdagavond ook ons B-elftal de punten thuishield (3-0 tegen Langdorp), was het deze keer een mooi weekend voor KHO.

 

KHO MOSSELFEEST 2021 :

 1, 2  &   3    oktober

 

Hier reserveren