Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
25 augustus 2018

Nieuwe club voorzitter en nieuwe jeugdvoorzitter

Behoorlijk wat belangstelling donderdag j.l. op de KHO Bierbeek persconferentie...

De inleiding werd verzorgd door Desire Schepers, onze club secretaris. Naast de voorstelling van onze nieuwe spelers van A en B ploeg (en de technische staf), werd benadrukt dat dit seizoen voor het eerst al onze teams uitgerust zullen worden met een homogene matchuitrusting die een aantal van onze club partners in het licht zal zetten. Daarnaast viel vooral het nieuws te rapen dat onze club een nieuwe voorzitter heeft en een nieuwe jeugdvoorzitter (AVJO). 

Marc Meeus, die voorheen al in het Directiecomité zat als jeugdvoorzitter, neemt voortaan de functie van club voorzitter voor zijn rekening.  In zijn toespraak benadrukte Marc de verwezenlijkingen van onze club van het recent verleden en bedankte daarvoor expliciet de betrokken mensen die als vrijwilliger met volle inzet voor onze club werken.

Jan Saenen, die recent al in het jeugdcomité zat, zal vanaf nu de functie van jeugdvoorzitter opnemen en in deze functie ook zetelen in het DirectieComité. Jan zal in die hoedanigheid zeker nauw samenwerken met Gilbert Devos, onze TVJO, en met de andere leden van het jeugdcomité en al onze trainers...

Wij wensen beiden veel succes met hun nieuwe functie !!

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven