Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
9 september 2018

Eerste thuiswinst : 2 - 0 tegen Sterrebeek

Na het gelijkspel in Linden, wilden we echt wel de drie punten thuishouden tegen KVC Sterrebeek, dat de competitie start met een elftal van allemaal 18 à 20 jarigen, geplukt uit de beloftenteams van ploegen uit nationale. We speelden ook voor het eerst in de nieuwe gele Jartazi uitrusting.

We startten de wedstrijd behoorlijk goed met enkele goede aanvallen, maar we konden de kansen niet verzilveren. Zo kwamen zowel Wout Bache als Jeroen Vandeputte voor de bezoekende doelman, maar telkens liep de afwerking mis.  Ook Sterrebeek kwam regelmatig opzetten, vooral de het loopvermogen en snelheid in hun team. Ook zij lieten een grote kans liggen. Dus nul-nul aan de rust.

Kort na de rust kon Jitse Dupont na een scherpe inspanning de bal voor doel leggen, waar Jeroen Vandeputte kon op scoren 1-0.

Dan kwam Sterrebeek wel meer in het spel en ze dwongen ons terug. Maar scoren lukte niet voor hen. Een kwartier voor tijd ongeveer konden we opnieuw het spel in handen nemen, Sterrebeek kreeg het fysiek moeilijker.... En de geruststellende 2-0 werd gescoord door Thibeau Degeest. Zo hielden we na een hardbevochten wedstrijd toch mooi de 3 punten thuis. Volgende week trekken we naar FC Hoeilaart.

Basisopstelling :

Robert Neroli

Tom Christiaens, Kobe Vandecauter, Thomas Hendrickx, Nadjim Haroun

Jeroen Steenwegen, Jeroen Vandeputte en Jeroen Van Tricht

Wout Bache, Jitse Dupont, Jonas Deschaut.

Halfweg de tweede helft kwam Thibeau Degeest in de plaats van Jitse Dupont.  Wat later kwam Cedric Van Malcot in de plaats van Jeroen Steenwegen. Kort voor tijd werd Jasper nog in de ploeg gedropt in de plaats van Jonas Deschaut.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven