Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
16 oktober 2018

Toch nog (bijna) op kop na eerste nederlaag

Na het mosselfeest gingen we de wedstrijd tegen OHR, dat met veel supporters naar Bierbeek was afgekomen, zeer offensief van start. We hadden in die eerste helft zeker een aantal kansen, waaronder 2 grote kansen voor Thomas Hendrickx en Wout Bache, telkens door de bezoekende doelman gestuit.

De tweede helft gingen we verder op zoek naar de voorsprong, maar we lukten er niet in om kansen bij elkaar te voetballen. Het was integendeel OHR dat op 0-1 kwam na een schermutseling voor doel.

We zochten nog de gelijkmaker, maar OHR gaf geen krimp. Vlak op het afflluiten namen we nog een 2de doelpunt. Dus 0 -2 verlies. De ploeg die samen met ons aan kop stond verloor ook deze namiddag, dus komt alles opnieuw samen aan kop van eerste provinciale - wel staat Diest nu 2 puntjes voor ons.

Voor de wedstrijd werd Thomas Hendrickx in de bloemetjes gezet voor zijn 200 wedstrijden in de hoofdmacht van KHO Bierbeek. We kennen Thomas als een echte clubspeler die zich altijd voor de volle 100% inzet en zo het slot op de deur is voor onze ploeg. Alhoewel Thomas' rol meestal verdedigend is, kon hij toch ook al 25 keer scoren. Bedankt Thomas en nog vele matchen bij KHO !!

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven