Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
4 november 2018

Geen meeval voor onze A/B teams dit weekend

Ons A elftal ging na het goede gelijkspel tegen KFC Diest met volle moed aan de slag in Tervuren. De youngster Jarne Balis en PieterJan Beeken behielden het vertrouwen van de coach en konden de wedstrijd starten.

In de eerste helft hadden wij meestal balbezit en we konden verschillende keren dreigen.  Schietkansen waren er voor Thibeau, Wout, Jonas en Jeroen Steenwegen, maar telkens net naast of over. Tervuren werd door ons hoog tempo bijna versmacht, maar toch bleef het verdiende doelpunt uit. Ook een duidelijke penaltyfout op Jonas werd niet bestraft. Zo gingen we rusten met een 0-0, maar toch met het gevoelen dat we hier zeker moesten winnen.

De tweede helft was het aanvalsspel wat minder vloeiend, toch ook nu hadden we een aantal kansen. En dan kwam de bekende voetbal slogan nog eens op de proppen...als je de kansen niet afmaakt, krijg je nog het deksel op de neus. En ja, kort voor tijd kon Tervuren via een geharrewar en met een afgeschampt schot de 1-0 binnenschieten.  De ontgoocheling na de wedstrijd was dan ook behoorlijk groot.

Behoorlijke wedstrijd van onze jongens, maar geen enkel geluk bij de afwerking. Gevolg, we zijn afgezakt naar de buik van het klassememt, maar alles blijft speelbaar.... We kunnen niet meer dan blijven werken, het geluk moet wel eens keren...

Ook ons B elftal had na de winst bij Erps-Kwerps zeker gehoopt om de punten thuis te houden tegen FC Tildonk. Ook hier hadden we veel meer verdiend, maar Tildonk ging met 1-2 winnen.... 

Lichtpunt is toch dat Michiel Devijver een helft aan spelen toekwam bij ons B-elftal en dus verder werkt naar een wederoptreden toe in ons A-elftal.

 

          KHO VOETBALKAMPEN 2021 :

15/02 - 19/02        &         5/04 - 9/04

12/07 - 16/07       &        23/08 - 27/08

Hier inschrijven