• Ontspanning
  • Talent
27 maart 2022

Met winst tegen SC Aarschot, nu vizier op halve finale Beker van Brabant

Na de gelijke spelen in de voorbije matchen, hoopten we nu wel de drie punten thuis te houden tegen de bezoekers van Aarschot, waar we met Nassim Miri en Nadjim Harroun twee bekenden zagen aantreden.

In het begin van de wedstrijd moest Zeno ons een paar keer redden – daarna namen we het heft in handen. We hadden enkele kansen en rond het halfuur werd het 1-0 via Nico Lauwens op hoekschop. Ook vlak voor rust hadden we nog een paar kansen, maar scoren lukte niet meer.

Ook in de tweede helft waren we duidelijk de betere ploeg, ook al probeerde Aarschot meer aan te vallen.  Doelpunten vielen er niet meer, zodat we de drie punten thuis konden houden.

Met deze winst komen we opnieuw in de buik van de rangschikking.

En vooral laat dit ons toe om komende woensdag met volle macht te gaan voor winst in de halve finale van de Beker van Belgie. We hebben ook nog een eitje te pellen met onze tegenstander van woensdag, Liedekerke.

We hebben al twee bekers in onze kast, maar er is zeker nog plaats voor een derde.

Supporters, allen op post woensdag om 20u00.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024