• Talent
18 september 2022

Ook Wambeek-Ternat maatje te klein voor KHO : 0 – 3

Na Grimbergen lag ook het veld van KFC Wambeek-Ternat zeer slecht na de droogteperiode, wat snel en zuiver voetbal op de grond moeilijk zoniet onmogelijk maakt. Bovendien stond Wambeek met een verzwakt elftal door kwetsuren van een aantal basisspelers….

Van in het begin dicteerden wij de wet en Wambeek moest achteruit. Toen Wout Bache na een tiental minuten een vrijetrap scherp binnen trapte, zaten we op rozen. Wambeek probeerde over te nemen maar het terrein maakte het voor hun aanvalsspel zeer moeilijk. Ze leden dan ook regelmatig balverlies wat ons toch een aantal kansen opleverde… een penalty na fout op Ilias Benamar werd gemist.

Kort voor de rust werd het dan toch 0-2 via wie anders dan Wout Bache die zijn verdediger gek draaide en overhoeks binnen knalde.

In de tweede helft hadden we een 5-tal kansen om de 0-3 te scoren, maar die treffer bleef uit. Zo bleef het toch nog spannend tot een minuut voor tijd toen Wout een te korte terugspeelbal kon meegraaien en simpel binnenleggen om zo de 0-3 eindstand vast te leggen.

We staan nu met 9 op 9 mee aan de leiding, samen met BOKA, Humbeek-Beigem en Veltem.

Door het mooie spel van KHO en de vele winstpartijen, is de ambiance nu top….komende zaterdag tegen Linden verwachten we een vol stadion, vermits ook al onze jeugdspelers en hun ouders werden uitgenodigd op de jeugddag.  Gezien het goede spel vanwege KHO van de voorbije weken, zijn we uiteraard favoriet tegen VK Linden… maar toch wordt het ongetwijfeld een spannende match. VK Linden zal zich niet laten doen en zal op zoek gaan naar hun eerste puntje… maar ook wij zijn van plan om het maximum van de punten te behouden.

Hierbij is een impressie van de eerste goal van Wout Bache op vrije trap…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024