Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
10 november 2018

Eindelijk opnieuw winst

Na de ongelukkige verliesmatch tegen Tervuren, was het vandaag toch wel hoog tijd om opnieuw met winst aan te knopen, om toch de koplopers niet uit zicht te laten gaan…

Van in het begin van de wedstrijd namen we het initiatief en via snelle infiltraties oa van PieterJan Beeken en Wout Bache, hadden we ook snel wat kansen. Zo knalde Wout op de paal en schoot Jonas naast. Het duurde wel behoorlijk lang tot we de 1-0 konden scoren, eindelijk opnieuw Wout Bache aan het kanon.  Ook daarna gingen we verder door op ons elan, alleen wilde de bal er voorlopig niet in.

Het doelpunt van de match, een kanonskogel (140 km per uur schijnt het) van Jeroen Vantricht, werd vreemd genoeg afgekeurd voor buitenspel…. Zo gingen we rusten met, gezien het overwicht en de kansen, magere 1-0 voorsprong.

In de tweede helft namen we ook opnieuw onmiddellijk het initiatief en met redelijk hoge druk en snelle combinaties lukten we kans op kans. Rode kreeg geen voet aan de grond en uiteindelijk werd het 6-0, na doelpunten via 3x Wout Bache, 2x Jonas Deschacht en 1x Thomas Hendrickx.

Proficiat jongens voor deze gave prestatie. Nu met een goed moreel naar FC Herent dat ons zeker met het mes tussen de tanden zal opwachten…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]