• Ontspanning
  • Talent
11 augustus 2019

Moeizaam, maar toch 1-2 winst op Averbode

Na het slopende teambuilding weekend kondigde deze wedstrijd bij 2de provincialer Averbode-Okselaar zich niet gemakkelijk aan.

Op het te lange en droge gras, was het moeilijk combineren voor onze spelers; toch waren we de baas, maar we kwamen maar tot weinig uitgespeelde kansen.  Achteraan gaven we ook wel quasi niets weg. Een 0-0 ruststand was dan ook niet abnormaal.

Tijdens de 2de helft probeerden we het gaspedaal wat meer in te duwen wat al snel resulteerde in de 0-1 via Jitse Dupont die een strapschop overtreding op hemzelf mooie binnenknalde. De offensieve patronen lukten beter in deze tweede helft veelal via een bedrijvige Thibeau Degeest. Toen 10 minuten voor tijd de ingevallen Thibeau Dochez de 0-2 kon scoren leek de match beslist. Toch lukte Averbode nog de 2-1 en was het toch nog even opletten.

Uiteindelijk toch een meer dan verdiende 1-2 winst; komende zaterdag 3de wedstrijd in Beker van Brabant, zaterdagavond thuis tegen VC Kessel-lo 2000.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024