Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
5 februari 2023

Back in business….na een verdiende 0-1 in Hoegaarden

Door het ontbreken van een aantal basisspelers gingen we de strijd aan in Hoegaarden met een enigszins aangepast elftal.  Gilles Adams nam de plaats in van Thibeau Dochez laag op het middenveld,  Gilles Puttevils nam de rechterflank voor zijn rekening en Maxim Spaey kwam na kwetsuur opnieuw postvatten centraal in de verdediging.

In de eerste helft hadden we over het algemeen een licht technisch en veld-overwicht en het was KHO dat de beste combinaties op de mat bracht.  De Hoegaardse doelman moest een paar keer zijn kunnen tonen om ons van een doelpunt te houden. Zelf gaven we weinig of geen kansen weg, vermits Maxim Spaey de meeste kopbalduels met Jarne De Braeckeleer kon winnen.

Ook in de tweede helft hadden wij veelal de bal, maar tot echt uitgespeelde kansen kwamen we amper. Na een balverlies had hun spits Covens wel kunnen scoren, maar Zeno zorgde voor een goede parade. Onze voorspelers Ilias Benamar en Wout Bache konden enkele keren dreigen…. Een tiental minuten voor tijd kon Wout Bache een bal scherp inspelen naar een infiltrerende PJ Beeken, die mooi de 0-1 kon binnenknallen.  Daarna hielden we goed stand en na een 2 op 18, konden we opnieuw aanknopen met de winst.

Volgende zaterdag komt de 3de in de stand (Opwijk-Mazenzele) op bezoek bij KHO Bierbeek.  Ook daar hopen we uiteraard op een goede partij en op puntenwinst.

Proficiat jongens !!

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO