• Ontspanning
  • Talent
14 januari 2024

Belangrijke 3-0 winst tegen Tervuren

Gezien onze plaats in de stand, stond er zeker druk op deze wedstrijd, die we in feite absolute moesten winnen.

Helemaal in het begin van de match hadden wij het overwicht en ook een paar kansjes, maar gaandeweg kwam Tervuren meer en meer opzetten.  Rond het half uur kwamen we dan ook een paar keer goed weg. Naar het einde toe van de eerste helft hadden wij opnieuw een paar goede aanvallen via onze wingbacks Tom en Joren.  Op een van de voorzetten vanop links via Joren, ging de bezoekende doelman onder de bal door en Ilias Benamar stond op de goede plaats om de 1-0 binnen te duwen.

Even later kon Ilias de 2-0 scoren via een mooi lobbal met links, na een kapbeweging om de bal vrij te maken.  We gingen dan ook met een gevleide 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust probeerde Tervuren wel de bakens te verzetten, maar ze kwamen maar tot weinig kansen. De beste kansen waren voor KHO, maar Nino Somers kon ze niet benutten. Het duurde dan ook tot een kwartier voor het einde vooraleer de bevrijdende 3-0 vielen. Dit via een vrijetrap streep die binnenkant paal en zo binnen ging.

De 3 punten zijn we deze keer voor ons. Volgende week proberen we ook in Bertem iets te rapen.

Ook ons B-elftal ging dik verdiend met de 3 punten aan de haal op VV Houtem-Oplinter : 0-1