• Ontspanning
  • Talent
11 september 2022

Duidelijke 5-2 winst tegen Rhodienne resulteert in een 6 op 6

Na de aftrap door Tony van FlowerStyle die de matchbal aanbood, startten we de wedstrijd met het team dat in Grimbergen won, maar met Azziddine Zaidi in de plaats van Gilles Puttevils en Pieterjan Beeken in de plaats van Jamal Hadi. We namen de match onmiddellijk  in handen en via een paar mooie en snelle combinaties zorgden we voor dreiging. Toch was het Rhodienne dat op 0-1 kwam via een hoge voorzet die werd binnengekopt.

KHO liet zich niet van de wijs brengen en ging verder met snel voetbal, dit werd als snel beloond met de gelijkmaker via Ilias Benamar. Toen daarna Wout Bache een kanonbal via de onderkant van de lat liet binnenvliegen, stond het aan de rust 2-1.

Na de rust kwam Rhodienne snediger voor de dag en ging veel harder in duel, soms over de grens… we lieten ons aanvankelijk wat verleiden om mee te doen daarmee. Ze kregen ook een penalty die hun de gelijkmaker opleverde.

Dan gingen wij opnieuw op zoek naar doelpunten en we hadden verschillende kansen, en uiteindelijk was het Ilias die zijn tweede van de avond scoorde. En toen kort nadien ook Azzedine zijn doelpunt mee pakte, was de wedstrijd gespeeld.  Kort voor tijd knalde Wout nog van uit een schuine hoek binnen. Dus na deze 5-2 en vooral het mooie en snelle voetbal dat we op de mat legden, kunnen we met volle vertrouwen naar Wambeek-Ternat.

Proficiat jongens, de toeschouwers hebben genoten vandaag van het voetbal en de prestatie…. Volgende matchen zal het toeschouwersaantal zeker omhoog gaan….

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024