Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
27 juli 2022

Eerste oefenmatch met 6-0 afgesloten

De eerste oefenwedstrijd werd met 6-0 gewonnen. We traden beide helften met twee verschillende elftallen aan, zodat onze volledige kern in actie kon komen.

Halfweg de eerste helft kon Nathan Kindekens de 1-0 scoren.  Kort nadien werd de bezoekende doelman uitgesloten toen hij de bal bewust buiten de rechthoek met de handen beroerde.  Het duurde wel nog tot in het begin van de tweede helft vooraleer we de 2-0 en 3-0 konden scoren, via Wout Bache.

Daarna bloedde de wedstrijd dood in die zin dat St Josse meer openingen liet, die we toch een paar keer mooi konden benutten. Uiteindelijk werd het 6-0, maar toch was dit een goede repetitie voor de eerste match met inzet, komende zondag om 18u00 tegen RWL Sport, in het kader van de beker van Belgie. We hopen dat er al heel wat supporters aanwezig zullen zijn, want bij winst kunnen we op bezoek bij Lyra Lierse.

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO