Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
17 september 2023

En daar is onze eerste driepunter : 2-0 tegen SK Kampenhout

Na de 1 op 6 in vorige wedstrijden, was er toch wel wat druk op om vandaag een goede prestatie neer te zetten. Het elftal was op een paar plaatsen gewijzigd, waarbij Jasper Van Herzele ook zijn debuut maakte in ons eerste elftal.

Na een minuut stilte voor de overleden scheidsrechter Armand, en onder het goedkeurend oog van 200 van onze jeugdspelers, gingen we ook goed van start. Dit resulteerde in een paar kansen rond het kwartier oa voor Jorik FEYAERTS, maar die werden niet benut.

Daarna werd het meer gelijkopgaand, met KHO toch als de meest dreigende ploeg.

In het begin van de tweede helft was Kampenhout, onder impuls van de ons welgekende Brusk ER, enkele keren dreigend. We hadden ook enkele misverstanden achterin die kansen opleverden voor de geel-blauwen. Daar kwamen we goed weg…

Toen we 20 minuten voor tijd een paar wissels deden, hadden we wel weer het beste van het spel. We konden ons overwichten dan wel omzetten in doelpunten, telkens op flanvoorzet/assist van Gilles ADAMS en afgewerkt door Ilias BENAMAR. Dit leverde een verdiende overwinning op, zodat we met 4 op 9 toch opnieuw in de buik van de rangschikking kruipen….

Proficiat jongens, goeie inzet en soms ook goed voetbal…hopelijk zijn we nu vertrokken voor een reeksje….

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024

Voetbal Paaskamp KHO van 2 tot 5 april 2024

Prijs is 150 Euro voor de 4 dagen (of 45 euro per dag)

Je krijgt ook oefenbal als je voor de 4 dagen inschrijft

Inschrijven via [email protected]