Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
9 oktober 2022

Gebruik van de KHO Fanshop

We zien dat ondertussen reeds heel wat leden de weg naar de KHO Fanshop gevonden hebben. Graag willen we nog eens een aantal principes rond bestellingen van kledij samenvatten.

Je kan KHO kledij verkrijgen op twee manieren :

  • ofwel kom je tijdens een van de openingsmoment naar ons kledijlokaal. Hier bieden we een beperkt gamma van de basisproducten (deel uitmaken van het verplicht pakket zoals Tshirt, short, trainingsvest, regenjas, sweater & wintervest (maar ook kousen, ballen,…).  Kledijlokaal is bemand op maandag (20u00 tot 20u30) of dinsdag/woensdag/donderdag tussen 18u30 en 19u00.  Het kledijlokaal is er uiteraard ook voor onze afgevaardigden en trainers, die daar het materiaal dat voorzien is in hun pakket kunnen ophalen. Of zij kunnen ook dingen bijbestellen (regenjas, ziptop, sweater,…).
  • Ofwel ga je via www.khobierbeek.be naar de Jako KHO Fanshop (via ‘FANSHOP’ in het menu bovenaan – of via ‘JAKO-KHO Fanshop link’ lager op de site). Dan kom je terecht op de Jako site specifiek als KHO fanshop ingericht. Daar kan je online je bestellingen plaatsen. Deze zaken worden thuis geleverd. Je kan ook elementen bestellen uit de ganse JAKO collectie, dit via de knop ‘COLLECTIE’. Je zal zien dat je op deze manier kan zoeken in bijna het ganse JAKO artikel gamma. Zo vind je verschillende types jassen en vesten die je kunnen interesseren en nuttig kunnen zijn buiten het voetbal. Je zal ook zien dat een aantal rubrieken nog niet helemaal ingevuld zijn, die worden later toegevoegd. Noteer dat de kledij-elementen die je bestelt in de ‘COLLECTIE’, niet voorzien zijn van een KHO logo (logisch vermits het niet gaat om dingen uit de KHO lijn).

We willen wel graag herhalen dat op wedstrijddagen onze jeugdspelers het afgesproken kledij pakket moeten dragen en geen andere dingen op een zichtbare manier mogen dragen. Dus als het bvb regent, willen we absoluut niet zien dat spelertjes afkomen met eigen KW’s in allerlei kleuren en vormen….  Integendeel het dienen de KHO kledij elementen te zijn met KHO logo.

Met KHO van OUD naar NIEUW 2023

Van Oud naar Nieuw bij KHO

Glaasje bubbels met hapjes,  koud buffet, nieuwjaarsgebak

Prijs 90 euro (60 euro kinderen) – inschrijving via marc.meeus@khobierbeek.be

Discobar met DJ Hansi

Alle drank inbegrepen.

 


 INFO