• Talent
16 april 2024

Gelijkspel in Hoegaarden : 1 – 1 —> zondag nieuwe sleutelmatch !!

In onze jacht op het behoud moesten we het voorbije weekend naar concurrent Hoegaarden.  Na lange tijd maakte onze captain Thomas Hendrickx zijn rentree in het middenveld, zeker ook om kopbalkracht toe te voegen aan ons middenveld.

Na de ongelukkige 1-0 achterstand rond de 20e minuut, gingen wij vol gas door op zoek naar de gelijkmaker en rond het half uur was die er ook na een kopbaldoelpunt van Jorthe.

Wij bleven de beter voetballende ploeg, Hoegaarden speelde vooral met lange ballen naar hun spits Jarne Debraekeleer… Ook in de tweede helft kwamen de betere combinaties van KHO, alleen bij de afwerking was het telkens net niet. Naar het einde toe was er wat meer ruimte aan beide kanten en beide doelmannen onderscheidden zich dan met een aantal mooie reddingen.

Gezien de uitslagen van de tegenstanders, blijven we toch nog in de running. Tegen Eppegem moeten we nu wel vol aan de bak. Hopelijk wat meer geluk in de afwerking…