Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
28 december 2022

Intern KHO Kersttornooi zorgt voor veel activiteit

Vandaag organiseerde KHO een intern tornooitje op het kunstgrasveld. Dit zorgde voor een grote activiteit op onze velden. De spelertjes tussen U8 en U17 werden verdeeld over 4 leeftijdsgroepen, ingedeeld in aparte ploegjes – hierbij werden ook regionale en interprovinciale spelertjes gemixed. Zij namen het tegen mekaar op in een 5 tegen 5 formaat.

Ondertussen konden de ouders genieten van de kerstsfeer in de kantine.

Bedankt aan iedereen die meewerkte aan dit tornooitje, de spelertjes hebben er zeker van genoten.

Deze week heeft in onze infrastructuur ook de C-cursus plaats vanuit Voetbal Vlaanderen. Een 20-tal trainers volgen de ganse week les en initiatie om het basis diploma voetbaltrainer (initiator C) te verkrijgen. Ook een 5 tal trainers of trainers in spé van KHO volgen deze cursus ook. We wensen hen hierbij alle succes en bedanken hen alvast voor de geleverde inspanningen.

KHO Voetbal stage Pasen 2023

KHO richt opnieuw een voetbal kamp in met Pasen 2023

Het gaat door de tweede week van de vakantie van dinsdag 11/04 tem vrijdag 14/04. We verwelkomen voetballertjes van binnen of buiten de club tussen 2017 en 2010.

Inschrijvingen via koenraad.nackaerts@khobierbeek.be of via deze site.

Inschrijvingskost is 150 euro voor de 4 dagen of 45 euro per dag. Oefenbal inbegrepen bij inschrijving voor de 4 dagen. Lunchpakket zelf meebrengen.

 


 INFO