Officiele site van KHO Bierbeek

  • Samen
  • Hogerop
  • Ontplooiing
  • Ontspanning
  • Talent
17 september 2022

Zaterdag 24/09 KHO jeugdvoorstelling

Volgende zaterdag 24 september vindt de voorstelling van onze jeugdploegen plaats. Het is al even geleden dat we deze happening nog konden organiseren, maar nu kan het opnieuw….

De spelers werden via de trainers en afgevaardigden ingelicht over de organisatie. Spelers en trainers/afgevaardigden worden verwacht tussen terrein 1 en terrein 3 tegen 19u15….

Wij willen alle ouders hierbij nog eens extra oproepen om niet alleen aanwezig te zijn op de voorstelling, maar zeker ook te blijven kijken naar en supporteren voor onze A-ploeg, die de aantrekkelijke derby tegen VK Linden speelt.  Normaal gezien zou iedereen tegen dan een nieuw abonnement moeten ontvangen hebben.

Dus: allen op post voor KHO Bierbeek – VK Linden zodat we onze mannen naar de eerste plaats in de rangschikking kunnen schreeuwen!

Iedereen dient uiteraard in het JAKO trainingspak te zijn, zodat er een mooie foto kan gemaakt worden van de ganse KHO jeugdvoetbal familie en we het stadion helemaal rond volzet krijgen…. Ambiance zal er zeker zijn !!

Met KHO van OUD naar NIEUW 2023

Van Oud naar Nieuw bij KHO

Glaasje bubbels met hapjes,  koud buffet, nieuwjaarsgebak

Prijs 90 euro (60 euro kinderen) – inschrijving via marc.meeus@khobierbeek.be

Discobar met DJ Hansi

Alle drank inbegrepen.

 


 INFO