• Talent
18 december 2023

Kalenderjaar afgesloten met 1-1 gelijkspel in Liedekerke

Onder een mooie winterzon en op een goede grasmat gingen we de match van start met Justin in put en Ilias in steun. We konden geen beroep doen op Azedinne, Jorthe, Nino en Jorik.

We hadden in de eerste helft veelal balbezit, maar er ging weinig dreiging van uit.  De twee kansen die we kregen werden door de Liedekerkse keeper mooi gepakt. Toch hadden we het gevoel dat we de wedstrijd zouden kunnen naar ons trekken.

De tweede helft was er meer beweging in het spel.  Zij hadden een paar kansen, maar wij kwamen toch ook meer dreigen. De beste kans was voor Nasser, maar de doelman lag in de weg… We zagen dan veel meer strijd en inzet van onze jongens.

En toen we 5 minuten voor tijd de 0-1 konden scoren via Justin die een vroeg kerstgeschenk kon uitpakken en binnentrappen, hadden we hoop om de 3 punten mee te kunnen nemen…  Maar Liedekerke ging dan meer pressen en ballen voor het doel trappen. En in een van de scrimages, zag de ref een penalty, die door Liedekerke werd omgezet. Daarna was er nog een mooie redding nodig van Zeno om toch nog een punt te behouden….

Uiteindelijk een gelijkspel waar beide ploegen niet veel verder mee komen… gelukkig haalden de ploegen onder ons geen punten….

De riem gaat er nu even af. Trainingen voor ons A-elftal starten opnieuw op 2 januari, we hopen dat er dan een aantal van de gekwetste spelers opnieuw bij zullen zijn…. De eerste thuismatch in de competitie tegen Tervuren zal dan zeer belangrijk zijn in de strijd om van de 5 a 6 degradatie plaatsen weg te komen.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024