• Ontspanning
  • Talent
18 november 2019

Met 2-3 gewonnen in Bertem

Als we de voeling met de kopgroen willen houden, mochten we zeker niet verliezen in Bertem.  In het begin van de wedstrijd hadden wij meestal de bal, Bertem verkoos om ons te laten komen. Dat werd al snel beloond met een 0-1 via een afgeweken schot van Nassim Miri.

Na dat doelpunt probeerde Bertem het tij te keren en onder impuls van een sterke Brusk Er hadden ze een aantal kansen. Maar toen kort voor de rust Thomas Lauwens een voorzet van Thibeau Degeest kon binnenkoppen zag het er wel heel goed uit voor KHO.  Toch lukte Brusk na een mooie beweging de 2-1 en was alles open;

Na de rust probeerde Bertem op een voetballende manier aan kansen te komen, maar veel gaven we niet weg. We verdedigde nu korter op Brusk en dat loonde. En toen Nassim de 1-3 scoorde leek te match beslecht.  En toen bertem meer risico’s begon te nemen, hadden wij regelmatig kansen. Maar Nathan pakte een aantal mooie ballen en dus vergaten we de 1-4 te maken.  Kort voor tijd kreeg Bertem nog een goedkope penalty, zodat de eindstand 2-3 was.

Proficiat jongens, nu zeker zaterdag tegen Woluwe ook proberen te winnen !!

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024