• Ontspanning
  • Talent
23 oktober 2023

Met de hakken over de sloot in Tervuren : 1 – 2 winst

In het eerste half uur was KHO heer en meester, onder impuls van het sterke middenveld met Bram, Jorik en Gilles. We kwamen al snel 0-1 voor via Jorik en niet veel later stond het 0-2, opnieuw via Jorik. Er vielen regelmatig grote gaten in de verdediging bij Tervuren en de 0-3 werd op een haar na gemist… We lieten dan Tervuren meer komen en vergaten op die manier om de match dood te maken.

Dan keerde het spelbeeld en was het vooral verdedigen geblazen voor KHO. Ook in de tweede helft was het logischerwijze Tervuren dat de forcing voerde, maar wij kwamen er veel te weinig uit.

De aansluitingstreffer halfweg de tweede helft was dan ook logisch (doelpunt van Tibo Janssens die bij KHO in de jeugd gespeeld heeft). Tervuren was dan ook heer en meester en toen kort voor tijd de ingevallen Thibeau Dochez na een kwetsuur opnieuw aan de kant moest, moesten we de wedstrijd uitspelen met 10 man. Het was dan ook een paar keer warm voor het doel van Zeno, vooral onder impuls van de plaatselijke uitblinker Darko Vranckx.  Ook Brent Stroeykens kwam nog kort bij een doelpunt, maar KHO verdedigde met hand en tand en de gelijkmaker viel niet.

Uiteindelijk namen we toch, met wat meeval, de winst mee naar Bierbeek.  En wel met de zesde 2-1 uitslag op rij !!

Hierdoor krijgen we de kopgroep opnieuw in zicht, zodat de volgende match, thuis tegen Linden weer cruciaal wordt.

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024