• Ontspanning
  • Talent
4 oktober 2023

Mosselweekend eindigt met een 1-2 nederlaag tegen Liedekerke

Na het succesvolle mosselweekend, waar we bijna 1000 bezoekers konden verwelkomen, was de wedstrijd tegen Liedekerke een ideale gelegenheid om ons opnieuw in de kop van de rangschikking te zetten.

In een zomerse setting, gingen we ook goed van start. We hadden in het eerste halfuur een aantal kansen, maar we vergaten om ze te benutten… en zoals het huizenhoge voetbal cliché zegt, krijg je dan het deksel op de neus via de 0-1.  Daarna kwamen we snel gelijk.

In de tweede helft kon de wedstrijd alle kanten uit en we leken af te stevenen op een billijk gelijkspel.  Maar in de 92e minuut knalde de middenvelder van Liedekerke de bal in de winkelhaak en gingen zij met de 3 punten aan de haal.

Komende zondag moeten we naar Huldenberg en dit op het speciale aftrap uur : 18u00.

Ons B-elftal ging wel winnen bij Melsbroek en dit met maar liefst 0-9….

Zeker ook een dankwoordje voor de ongeveer 80 medewerkers die actief waren op ons mosselfeest –  en uiteraard ook voor de bijna 1000 bezoekers…

KHO PAASSTAGE 2-5 APRIL 2024